سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 

خوردن ماست با این خوراکی پیسی می آورد....
پیسی، بَرَص، لک و پیس یا ویتیلیگو (Vitiligo) یک اختلال تولید رنگدانه است که در آن ملانوسیت‌ها (سلولهایی که رنگدانه تولید می‌کنند) در قسمتهایی از پوست، غشاهای مخاطی و شبکیه تخریب شده‌اند. در نتیجه لکه‌های سفید پوست درنواحی مختلف بدن ظاهر می‌شوند. مویی که در نواحی مبتلا به پیسی رشد می‌کند معمولاً سفید می‌شود.
 

پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: بهترین زنان امت من زنانی هستند که خوشروتر و مهریه ایشان کمتر باشد.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، علّت بیماری پیسی شناخته نشده‌است، اما پزشکان چندین نظریه متفاوت مطرح کرده‌اند. یک تئوری این است که افراد پادتنهایی (آنتی‌بادی‌هایی) تولید می‌کنند که ملانوسیت‌های بدن خودشان را تخریب می‌کند. تئوری دیگر این است که ملانوسیتها خود به خود تخریب می‌شوند. درنهایت بعضی افراد گزارش کرده‌اند که یک رخداد منفرد از قبیل آفتاب سوختگی یا فشار روحی باعث بروز پیسی شده‌است ولی مورد اخیر از نظر علمی ثابت نشده‌است.

 

 از میان رفتن رنگ پوست و ایجاد لکه های سپید بدون درد و خارش و همسطح پوست که بر وسعتشان افزوده می شود عمدتاً رابطه به ایمیون سیستم دارد و نظام دفاعی بدن به جای عامل خارجی به جان بافت های بدن (خودی) می افتد. کسانی که مرض قند و مشکلات تیروئید و آدرنال دارند بیشتر از دیگران دچار این مشکل می شوند. راه های درمان محدود از جمله اشعه ماوراء بنفش، استروید و پمادهای مختلف وجود دارد.

 

دلائل و علائم برص ، پیسی یا ویتیلیگو

 همچنان که گقته شد دلیل ایجاد این مشکل مصرف خوراکی های نامناسب به ویژه مصرف برخی مواد غذایی به صورتی که با هم استفاده شود مانند: ماست و آبلیمو، ماست و سرکه و استفاده بیش از حد از موادغذایی با طبیعت سرد که باعث اسیدی شدن PH بدن می شوند. توجه داشته باشید کهPH  بدن در حالت طبیعی باید عدد 3/7 باشد حال اگر این عدد کمتر از 7 باشد یعنی فرد تمایل به مصرف مواد غذایی با طبع سرد داشته و اگر این عدد بالاتر باشد یعنی مصرف مواد غذایی با طبع گرم بیشتر بوده است.

 

افراط در هر دو زیان بار است البته حالت اسیدی بدن را دجار مشکلات اتوایمیون می کند که در این حالت بدن بر علیه خود انقلاب کرده و گاهی به خود حمله می کند و فرد را دچار مشکلات بسیاری می کند که در این مقاله جای صحبت در مورد این موارد نیست. پس تا اینجا متوجه شدیم که یکی از دلایل مصرف خوراکی ها و بر هم خوردن تعادل شیمیایی بدن است. در ابتدا فرد با رنگ باختن پوست و تمایل رنگ پوست به رنگی روشن تر از رنگ قبلی متوجه شروع این بیماری می شوند، شیوع این لکه ها در نقاطی که بیشتر در معرض نور است آغاز و از همین نقاط بیشتر شده و پیشروی می کند .علتی که به طور قطع در به وچود آمدن و پیشروی این مشکل دخالت دارد شدت و زمان استرسی است که فرد به همراه وضعیت نامناسب غذایی داشته است.

طب سنتی و درمان برص، پیسی یا ویتیلیگو

هدف ما در ابتدا پیشگیری و در درجه دوم جلوگیری از پیشرفت و در نهایت درمان است. در صورت بهبودی این حقیر را از دعای خیر فراموش نکنید. ابتدا توصیه می کنم به استفاده از آش سلامتی جهت پاکسازی بدن که به طور کامل توضیح داده شده و پس از آن انتخاب و استفاده از روشهای درمانی که در ذیل اشاره خواهد شد.

 

روش اول

    دوری از نور آقتاب و استفاده از سایبان برای صورت و دستکش برای دستها به صورتی که دستها با و صورت با نور مستقیم آفتاب ارتباط نداشته باشند.  شستشوی پوست با آب سرد مخصوصاً در فصل تابستان و استفاده از صابونهایی مانند صابون های گلیسرینه.

 

روش دوم

میل کردن دم کرده غازیاقی به صورت روزانه دو بار و همچنین به صورت پخته شده با برنج به عنوان سبزی پلو. در صورتی که دسترسی به غازیاقی تازه دارید مقداری غازیاقی را کوبیده و با دانه خشخاش آسیاب شده به صورت خمیر شبها روی لکه ها قرار داده و روز بعد شستشو دهید. گل خطمی بزرگ(خطمی سفید) را به مقدار لازم آسیاب کرده و به همراه مقداری (به نسبت یک سوم) جوش شیرین مخلوط و با آب به صورت خمیر روی قسمت های سفید قرار داده و پس از گذشت 1 الی 3 ساعت بشویید.

 

روش سوم

برگ کلم پیچ را به مدت 10 روز در سرکه انگور خیس کرده و بر روی محل لکه های سفید بگذارید این عمل را هر شب موقع خواب انجام و روی آن را ببندید و صبح روز بعد شستشو کنید.

 

روش چهارم

مقدار 50 گرم سیاه دانه آسیاب شده را با 250 گرم عسل مخلوط و روزانه یک قاشق چایخوری میل کنید. همچنین مصرف جوانه گندم به صورت روزانه به دلیل دارا بودن ویتامین های گروه B و ویتامین E در روند بهبود بسیار موثر خواهد بود.

 

نکات  مهم

اجرای دستور آش سلامتی باید قبل از شروع درمان با روش های ذکر شده باشد.
 دستورات گفته شده را تا بهبودی کامل انجام دهید.


[ شنبه 92/11/5 ] [ 10:16 صبح ] [ علی یوسف نیا ]
درباره وبلاگ
موضوعات وب
امکانات وب
بازدید امروز: 33
بازدید دیروز: 14
کل بازدیدها: 178670